Početna stranica » Predstavljamo album “Uvijek ću te voljeti”

Predstavljamo album “Uvijek ću te voljeti”

Autor: drazenz

Varaždinski tamburaški orkestar i klapa “Sveti Juraj” Hrvatske ratne mornarice predstavljaju album “Uvijek ću te voljeti”.

“Želja i namjera nam je da se sjever i jug, tambura i klapa, kontinent i more povežu kroz note i glazbu”, poručio je Varaždinski tamburaški orkestar pod ravnanjem maestra Tibora Büna najavljujući album s mornaričkom klapom “Sveti Juraj” iz Splita.

Album nosi naziv po pjesmi “Uvijek ću te voljeti” koja se posebno ističe na ovom albumu. “Pjesma je iznimno melodična, s tekstom koji se lako pamti i izvrstan je spoj klape i tambure”, poručio je Marko Bralić u ime klape. Savršeno je najavila album. Riječ je o pjesmi koju je “Sveti Juraj” predstavio 2011. na Splitskom festivalu, a sada je postala nešto što je, osim kipa Grgura Ninskog, zajedničko Splitu i Varaždinu.

Album, između ostalog, u savršenoj tamburaško-klapskoj verziji predstavlja i najpoznatije zagorske popevke, kao što su “Pod brajde”, “Suza za zagorske brege” te klapske evergreene “Da te mogu pismom zvati”, “Vilo moja”, “Ne diraj moju ljubav”…

Suradnja Varaždinskog tamburaškog orkestra i klape “Sveti Juraj” – HRM započela je krajem 2012. na proslavi dvadesete godišnjice 7. gardijske brigade Hrvatske vojske “Pume”. Nakon nekoliko zajedničkih izvedenih skladbi članovi obje glazbene skupine osjetili su posebnu vezu koja se održala sve do danas.

Ljubav prema glazbi, prijateljstvo i niz zajedničkih nastupa sada su ih potakli na zajednički album “Uvijek ću te voljeti” koji od danas možete naručiti na Scardoninom webshopu ili poslušati na glazbenim streaming servisima.

Album izdaje izdavačka kuća SCARDONA

Album “Uvijek ću te voljeti” možete naručiti putem Scardona webshopa:

cd-uvijek-cu-te-voljeti-klapa-hrm-vto

Related Videos

Kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost, ova stranica pohranjuje samo neophodne kolačiće. Prihvaćam Više